Sunday, November 7, 2010

MISCELLANEOUS OLD PHOTOS

IT'S BEEN AWHILE SINCE I'VE HAD MY OLD CAMERA OUT SO IN PREPARATION FOR TRIP TO CUBA IN ONE MONTH, I BEGAN THIS MORNING EARLY SORTING THROUGH OLD PHOTOS TO SEE WHAT I'VE DONE IN THE PAST. A FEW ARE ATTACHED. JUST A FEW OUT OF HUNDREDS AND HUNDREDS STORED IN MY COMPUTER IPHOTO, IN ALBUMS ON DVDs AND PRINTED ON CARDS. HAVEN'T COME  UP WITH THE BEST WAY TO STORE THEM BUT I SOMETIMES TRY TO DO THAT. WISH I COULD AFFORD A NEW CAMERA BUT WE'LL SEE WHAT THIS OLD NIKON WILL DO. HERE'S WHAT IT DID IN THE PAST

 EARLY MORNING IN OAXACA. LOADING CHAIRS AND PILING PEPPERS
 STREET SCENE IN OAXACA AND FELLOW TRAVELERS.
 LEFT TO RIGHT, ME WHEN I WAS STILL A RED HEAD, MERCHE WHO IS NOW A POLICEWOMAN IN BARCELONA AND TABATHA WHEREABOUTS UNKNOWN. I THINK THIS WAS IN 2003.

 OLD FRIEND HENRY WHO IS EVAN OLDER NOW. WE WERE ON OUR WAY TO LASSEN NATIONAL PARK.
AVALON IN BLACK AND WHITE

WORLD WAR I POSTERS

CAMERA BATTERY CHARGED, SUN IS ALMOST UP. I THINK I'LL START DOWNTOWN TO SEE WHAT EARLY LIGHT ON AN OVERCAST MORNING OFFERS AN OLD PHOTOGRAPHER LIKE ME. BREAKFAST AT THE BAY CAFE SOUNDS GOOD.

1 comment:

  1. Judy, I have found that the best storage for my photos has been my external hard drive. i have one that is 1 TB big which is huge. It would probably be plenty big to hold are your photos and is only about the size of a paperback book. They are I think close to a hundred dollars, but you may be able to find them cheaper now that Christmas is on its way and new merchandise is finding its way to the shelves. Beautiful pictures as always and I think your camera will be just fine.

    ReplyDelete